Racktech erbjuder kundanpassade helhetslösningar för ett komplett operatörsrum. Med vårt sortiment kan vi leverera en helhet där ni från en leverantör kan få alla delar för en optimalt fungerande operatörsrumsmiljö.

Förutom operatörsbord behövs ofta kompletterande utrustning och möbler för att arbetsmiljön skall bli komplett. Kontrollrumsstolar, konferensbord, pausmöbler, hurtsar osv. Vi har ett komplett anpassat sortiment som ger en fungerande helhet och en trivsam arbetsmiljö. Läs mer nedan om vad vi erbjuder eller kontakta oss för en diskussion.

Arbetsstolar

Alla våra operatörsstolar är tillverkade med operatörens välbefinnande i centrum. En ergonomisk riktig sittställning är ett krav när man jobbar långa pass vid operatörsbordet. Vi levererar kontrollrumsstolar med bästa ergonomi, komfort, funktion, flexibilitet och hållbarhet. Alla komponenter är av högsta kvalitet och håller en standard som på många punkter skiljer sig från en vanlig arbetsstol/kontorsstol.

Ljudabsorbent

Vi tillhandahåller ljudabsorbenter för montage på väggar och i tak för att minska buller, eko och störande ljudpåverkan. En behaglig ljudmiljö är en viktig faktor för att inte uppleva arbetsmiljön som tröttande. En bra ljudmiljö förebygger stress och kan vara avgörande för en bra koncentration och arbetsprestation.

Golvskärmar

Golvskärmar delar upp arbetsytan och bidrar till ljuddämpning och enskildhet för en bättre koncentration. Golvskärmar skapar en skönare, lugnare och tystare arbetsmiljö samtidigt som man fortfarande enkelt kan kommunicera med varann när det behövs. Vi skräddarsyr golvskärmar efter era behov både när det gäller storlek, ljuddämpning och utseende.

Förslag på lösning

Vi kan leverera en helhet till ert operatörsrum med operatörsbord, operatörsstolar, teknik för bildhantering mm.

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information och prisuppgift