Om oss

Racktech levererar operatörsbord, inredning och kompletterande utrustning till kontrollrum och tekniska rum. Vi har varit på marknaden i mer än 20 år, vilket gett oss en kunskap som vi gärna delar med oss. Med RackTech som leverantör får den expertis som behövs för att ta fram en optimal lösning utifrån ert behov.

Har ni ett projekt på gång? Kontakta oss gärna för ett första samtal.

Specialanpassningar

De flesta operatörsbord vi levererar är kundanpassade i mått och utförande. Olika verksamheter ställer olika krav och vi kan även integrera olika typer av utrustning i borden för tex styrning av olika system.

Att anpassa operatörsbordet utifrån organisationen och personalen i kontrollrummet ger en mer lättarbetad och trivsammare arbetsplats som även leder till en mer alert personal när det verkligen gäller för att minimera driftstopp.

Läs mer om specialanpassningar.

Komplett operatörsrum

Vi kan erbjuda en helhetslösning för det ni behöver uppnå i kontrollrummet. Vi kan ta fram förslag utifrån era behov och önskemål, och att vi därefter kan leverera både operatörsbord, kontrollrumsstolar, övrig inredning och den tekniska utrustning som behövs.

Läs mer om helhetslösning.

Vår bakgrund

Racktech har lång erfarenhet av kontrollrumsmiljöer och har levererat kundanpassade operatörsbord till myndigheter och industrin under många år. Vi skapar ergonomiskt anpassade arbetsplatser avsedda för drift 24/7 och vi samarbetar även med flera av Skandinaviens ledande tillverkare av ergonomiska arbetsplatser.

Vårt produktutbud består förutom av operatörsbord även av teknisk utrustning för att hantera bild och ljud vid ett operatörsbord. Det kan vara switchar, extenders, reservkraft, bildväxlar mm.

Allt med syftet att vara en så komplett leverantör som möjligt av utrustningen för operatörens arbetsplats. Läs mer om oss på Racktech.se eller använd formuläret nedan för att kontakta oss.


Ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information och prisuppgift